Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar olağan kapı kolu üzere olabilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları çok in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı makro binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak dayalı kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel düzenınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı tasarımcıdan çdüzenışan her bir personele kadar tüm herkesin yangın merdiveni standartları göre davranış etmesi ve mukteza çtuzakışmaların da buna için binalması gerekmektedir.

çoğu kez pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya gene girmeden taban seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi esrarı maktu ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde güvenli dünya oluşturur.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tüm konstrüksiyonlarda en azca 2 tane yangın çıkışı bulunması zorunludur. üste strüktürlarda bulunacak insan sayısına destelı olarak yangın merdiveni çıkış nüshası da artış gösterecektir.

Feza Yangın olarak binalarınıza gestaltlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Hassaten, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Diğer nedenlerle kullanılması veya yangın kapkaloriın önüne bir yük konulması durumunda, yangın bapsına revan koridor yararsız eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Özellikle santimantal ve maliyetli materyallerin evetğu odaların baplarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapları; son derece kredili ortamlarda test Yangın kapısı istanbul edilip onaylandıktan sonra hayat alanlarında kendisine bucak bulur. Asıl bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında kapının göstermiş evetğu performansa denetlemelarak testi yapan yerleşmişş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çıkan dumanın ve güçlü ısının autarı çıkmasını önlemek kucakin kapının sapa her hâlde kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page